Gratis verzending & 30 dagen gratis retourneren
Zweeds design & kwaliteit
Gemiddelde beoordeling van 4.6 en meer dan 480.000 reviews
Zoek op categorie, product, activiteit...
Cart icon
Dames
Heren
Accessoires
Deals
Gidsen

RVRC Avontuur

Winterpret in Sälen, Zweden

image

Een winteravontuur als geen ander

Een tijdje geleden besloten we onze kleding te testen in zware omstandigheden en gingen we naar het winterse Sälen, in Noord-Zweden, waar van alles op het programma stond. Van min graden en sneeuwstormen tot ijzige, zonnige dagen. In een hut zonder elektriciteit was het ontzettend belangrijk om de juiste kleding te dragen om dag en nacht warm te blijven. Welke kledingstukken raden wij het meest aan? Scroll verder en we vertellen je meer!

De beste kleding voor een winteravontuur

Q&A met Niclas

Mede-oprichter van RevolutionRace

Wat was het leukste aan het avontuur?

We hebben fantastische dagen gehad in Fulufjället, Sälen! Het was waardevol om een ​​idee te krijgen van hoe het is om zonder elektriciteit en water te leven, en om te leren hoe je voor de honden moet zorgen die buiten slapen bij -20°C. We hadden de kans om zowel nieuwe als bestaande producten te testen bij echt koud en winderig weer en kregen waardevolle feedback van de gidsen die ijverige gebruikers van onze kleding zijn.

Favoriete kledingstuk?

Ik hou echt van onze met fleece gevoerde Softshell-set, de Hiball-Jacket en -Pants. Ze hebben een geweldige balans tussen waterafstotendheid, ventilatie en isolatie, en werken het hele jaar door perfect voor koudere dagen. Ik droeg ook de Fuse Merino wollen basislaag en een Trekker Fleece als tussenlaag, en het werkte perfect. Op de koudste dagen trek ik ook onze ​​Helium Down Jacket aan voor extra isolatie. De enige keer dat ik het koud had, was in het bijgebouw bij -17°C (en toen we 's avonds na de sauna een ijsbad namen)!

Koop de Hiball-set

Onze beste tips voor als het kouder wordt

Aankleden volgens het laag-op-laagprincipe is een voorwaarde om strenge kou te kunnen weerstaan. Afhankelijk van hoe koud het is, kun je het aantal lagen variëren, maar we raden aan om altijd minimaal één basislaag, een tussenlaag en een buitenlaag te hebben. Het is beter om je te warm te kleden dan te koud, op deze manier kun je gemakkelijk één of twee lagen uittrekken als je het te warm krijgt. Begin met de drie onderstaande categorieën en voeg gerust een laag toe als je dat wilt!

image

Basislaag

Houd je lichaamswarmte vast met de juiste onderlaag! Wij adviseren:

icon-snowflake.pngBambooskin +10°C tot 0°C
icon-snowflake.pngFuse Merino 0°C tot -10°C

BambooskinFuse Merino

image

Middenlaag

Voeg extra warmte toe met een hoodie of fleece. Wij adviseren:

icon-snowflake.pngElements-set +10°C tot 0°C
icon-snowflake.pngTornado Hoodie 0°C tot -10°C

Elements-setTornado Hoodie

image

Shell-laag

Houd regen en wind weg met een schelpenset. Wij adviseren:

icon-snowflake.pngWhisper-set Waterkolom 20 000 mm
icon-snowflake.pngCyclone-set Waterkolom 15 000 mm

Cyclone-setWhisper-set

Blijf warm van top tot teen

Duurzame sokken, stevige handschoenen en verwarmende mutsen; hier vind je alle accessoires die je nodig hebt voor een geslaagd winteravontuur!

Winterweer kledinggids

Onze reis naar Fulufjället bestond uit ijzige nachten, winderige dagen en intense activiteiten, en onze kleding moest echt voldoen aan de functies en kenmerken.

Welk avontuur je ook aangaat: zorg dat je altijd voorbereid bent met duurzame, hoogwaardige en vooral verwarmende kleding waar je echt op kunt vertrouwen. Bekijk onze gids voor de juiste kleding voor winterweer!

Naar onze Winterweergids

Ga met ons mee een dag hondensleeën!

Heb je er altijd al van gedroomd om door winterse landschappen te sleeën en de zon onder te zien gaan boven de boomtoppen? Hoor je het enthousiaste gehuil van de honden al terwijl ze ongeduldig wachten om op volle kracht vooruit te gaan?

Ja, een hondensledetocht stond zeker op onze bucketlist en we zijn ongelooflijk dankbaar dat we dit hebben mogen meemaken. Bekijk deze gave film van de dag met de trouwe viervoeters - we garanderen je een glimlach op je gezicht.

Want, wie houdt er niet van honden? 🐶🤍

image
image

Naast het testen van onze kledingstukken in extreme omstandigheden, hadden we ook een geweldig avontuur met veel ongelooflijke ervaringen. Als we kunnen aanbevelen om op sneeuwavontuur te gaan in Fulufjället, Sälen? Dan is het 100% een ja!

×