25% off selected items! Check it out →

Zoek producten

Hoe kan ik een artikel retourneren? (DHL)

 

Hoe maak je een voorbetaald retourlabel aan

1.

Voer je contactgegevens in op het retourportaal van DHL 
retourportaal van DHL

2.

Geef jouw RevolutionRace-bestelnummer op in kader: "Referentie 1"

3.

Controleer of de contactgegevens correct zijn

4.

Download en print het label

5.

Plak het label op het pakket en breng je pakket naar het servicepunt

 

Hoe kan ik een artikel retourneren? (UPS)

icon_return_1.svg

1. Vul het retourformulier in dat bij je bestelling zat. Vergeet niet om, met behulp van de codes op het formulier, in te vullen waarom je het product wilt retourneren.

icon_return_2.svg

2. Plaats het product dat je wilt retourneren in een zak samen met het formulier en plak het voorafbetaalde retourlabel op de verpakking. Als je de zak gebruikt waarin de producten zijn geleverd, plaats het retourlabel dan op het originele verzendlabel.

icon_return_4.svg

3. Dien het pakket in bij UPS, zij behandelen onze retourzendingen.

icon-help-faq.svg

4.  Als je ervoor hebt gekozen om per factuur te betalen, neem dan contact op met Klarna om je betaling te pauzeren. Als je een andere betaalmethode hebt gekozen, wordt je terugbetaling automatisch uitgevoerd zodra je retour is goedgekeurd, meestal binnen vijf werkdagen.

We keuren alleen geretourneerde kleding goed die in oorspronkelijke staat bij ons terugkomt. Als je de kleding hebt gebruikt, gewassen of de labels verwijderd hebt, kunnen we deze niet doorverkopen aan een andere outdoor-avonturier en kunnen we je retour niet goedkeuren. Helaas moeten we een bedrag van €16 in rekening brengen voor niet-goedgekeurde retouren om ons verlies te dekken. Plaats ons voorafbetaalde retourlabel op het pakket om gebruik te kunnen maken van gratis retourneren. Neem contact op met onze klantenservice als je je retourformulier of -label bent kwijtgeraakt.

×