Zoek producten

Hoe ruil ik een artikel?

icon_return_1.svg

1. Vul het retourformulier in dat bij je bestelling zat. Zorg ervoor dat je de juiste retourcode voor ruilen kiest en noteer de kleur en de maat van het product waar je voor wilt ruilen.

icon_return_2.svg

2. Plaats het product dat je wil ruilen in een zak samen met het formulier en plak het voorafbetaalde retourlabel op de verpakking. Als je de zak gebruikt waarin de producten zijn geleverd, plaats het retourlabel dan op het originele verzendlabel.

icon_return_4.svg

3. Dien het pakket in bij UPS, zij behandelen onze retourzendingen.

icon-help-faq.svg

4.  Als je ervoor hebt gekozen om per factuur te betalen, neem dan contact op met Klarna om je betaling te pauzeren. Als je een andere betaalmethode hebt gekozen, wordt je terugbetaling automatisch uitgevoerd zodra je retour is goedgekeurd, meestal binnen vijf werkdagen.

De snelste en eenvoudigste manier om een product te ruilen is om het simpelweg te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen. Als je het product toch liever wil ruilen, houd er dan rekening mee dat je niet tegen een ander product kunt ruilen, alleen tegen een andere maat of kleur dan je oorspronkelijk hebt besteld. Als je het product in de uitverkoop hebt gekocht, kun je het niet ruilen voor een andere kleur. De eerste keer mag je gratis ruilen, daarna brengen we een bedrag van €6 in rekening om de uitstoot van transport te verminderen. We keuren alleen geretourneerde kleding goed die in oorspronkelijke staat bij ons terugkomt. Als je de kleding hebt gebruikt, gewassen of de labels verwijderd hebt, kunnen we deze niet doorverkopen aan een andere outdoor-avonturier en kunnen we je retour niet goedkeuren. Helaas moeten we een bedrag van €16 in rekening brengen voor niet-goedgekeurde omruilingen om ons verlies te dekken. Plaats ons voorafbetaalde retourlabel op het pakket om gebruik te kunnen maken van gratis retourneren. Neem contact op met onze klantenservice als je je retourformulier of -label bent kwijtgeraakt.

×