Gratis levering vanaf €100
Verlengd retourneren tot 31/01/24
Gemiddelde beoordeling van 4.6 en meer dan 520.000 reviews
Zoek op categorie, product, activiteit...
Cart icon
Dames
Heren
Accessoires
Deals
Gidsen
image

Ons product

Langdurig gebruik

We ontwerpen en kiezen materialen die passen bij het doel van het product. De perfecte pasvorm, met versteviging waar nodig, met extra naden op delen waar veel wrijving ontstaat, en gemaakt van materialen geschikt voor verschillende weersomstandigheden en activiteiten.
 

Samenwerking met leveranciers 

We produceren met leveranciers die onze zoektocht naar duurzaamheid begrijpen en die extra moeite doen om elke naad stevig te maken. We werken samen met leveranciers, samen ontwikkelen we technieken, waardoor de producten van RevolutionRace de meest duurzame ter wereld zijn.
 

Testen

We zijn meedogenloos als het aankomt op het testen van onze producten. Elk nieuw product en productieproces wordt getest in het lab en in de praktijk door onze medewerkers en ervaren testers


Keuze van de klant:

We werken ook nauw samen met onze gemeenschap om betere materialen te ontwikkelen en de bestaande te upgraden. Tot op de dag van vandaag hebben we meer dan 541.364 echte beoordelingen ontvangen van klanten die onze producten hebben gekocht, en velen komen keer op keer terug. We lezen elke klantrecensie en waarderen alle opmerkingen die we via sociale media ontvangen, of je ons nu aanmoedigt of verbeteringen voorstelt. (Bedankt hiervoor! Dat menen we echt.)

image
image

Een sterkere draad kan een duurzaam verschil maken

Toen we ons eerste product, Nordwand Pants, ontwikkelden, hebben we de prototypes twaalf keer afgewezen omdat we niet tevreden waren met de kwaliteit van de draad. Onnodig te zeggen dat we destijds niet de gemakkelijkste klant waren, maar we zouden nooit kwaliteit opofferen om populair te worden. Een principe dat we vandaag de dag nog steeds hebben.

Leuk weetje: wist je dat onze eerste Nordwand Pants terugkwam? Daarna werd het onze missie om altijd aan de wensen van de klant te voldoen. Wij zijn pas tevreden als je als klant helemaal tevreden bent.

Levensduur van het product verlengen

Onze producten gaan langer mee en hebben minder impact op het milieu tijdens het gebruik door de klant, als ze op de juiste manier worden verzorgd en na het einde van het gebruik worden doorgegeven aan iemand anders. We hebben al onze waslabels bijgewerkt om onze klanten daarbij te helpen. Zelfs als we ons uiterste best doen om duurzame kledingstukken te maken, gaan ze soms kapot. Geen enkele klant zou een RevolutionRace-product moeten weggooien voor een scheur of een gaatje. Het maakt deel uit van het karakter van het kledingstuk en moet gewoon gerepareerd worden! We hebben reparatiesets ontwikkeld en we hopen dat deze binnenkort online beschikbaar zullen zijn

image

Productveiligheid

Onze producten moeten altijd veilig in gebruik zijn. We zorgen hiervoor met een strikt chemisch beleid en testprocessen. In 2019 hebben we besloten om volledig af te zien van het gebruik van PFC's (geperfluoreerde chemicaliën) in ons materiaal en de behandelingen. PFC is een groep chemicaliën die vaak wordt gebruikt in bovenkleding voor langdurige water- en vuilafstotendheid. Onderzoek heeft echter hun persistentie in het milieu en de daarbij horende schadelijke effecten gedocumenteerd. Als een zeer effectief alternatief, gebruiken we de Bionic-Finish Eco behandeling, een gepatenteerde fluorvrije technologie van de Rudolf Groep.

Geen schadelijke PFC's in onze producten!
pfc-no-harmful-pfcs-in-our-products.svg

image
image

Onze Nordwand- en RVRC GP Pro Pants van gerecycled polyester & polyamide

Samen met twee van onze meest vertrouwde partners hebben we twee van onze bestverkochte broeken opnieuw gemaakt van gerecyclede stof.

“Het was geen optie om concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid”

Na vele tests en nog meer proeven, hebben we gerecyclede stoffen ontwikkeld die net zo goed zijn als de huidige RVRC GP Pro- en Nordwand-stoffen. In juni 2021 lanceerden we twee kleuren. We zijn erg benieuwd naar de reactie van de klant.

Vind je favo

Beoordelingen

4.6

Star backgroundStar backgroundStar backgroundStar backgroundStar background
Filled starFilled starFilled starFilled starFilled star

541,364

×