Zoek producten

 

 

Onze kleding 

 

 

 

 

We maken de meest duurzame kleding die er is.

De outdoorindustrie staat voortdurend voor een dilemma. Té veel kleding is namelijk niet bestand tegen slijtage door dagelijkse buitenactiviteiten en de kleding die dat wel is, is belachelijk duur. Wij brengen daar verandering in door betaalbare kleding aan te bieden die jaar na jaar mooi blijft, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Ons doel is om technisch slimme outdoorkleding te maken die zowel bestand is tegen alle weersomstandigheden, als een goede pasvorm heeft. Door duurzame, technische membranen te combineren met zachte stretchpanelen en vochtafvoerende materialen, creëren we multifunctionele hybride kleding die gebruikt kan worden voor heel veel soorten buitenactiviteiten. We maken het soort kleding waar we zelf ook gek op zijn en die we zelf ook willen gebruiken.

Vartmal.gif

Vår första produkt.png

 

Ons eerste product 

 

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor onze kleding en versterken alle naden om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan. Toen we ons eerste product, onze Nordwand broek, ontwikkelden, hebben we de samples twaalf keer afgewezen omdat we niet tevreden waren met de kwaliteit van het garen. (Vanzelfsprekend waren we op dat moment niet de gemakkelijkste klant van die leverancier, maar we zullen nooit inleveren op kwaliteit puur om onszelf populair te maken.) We werken ook nauw samen met onze community om betere materialen te ontwikkelen en bestaande materialen te verbeteren.

 

Lees hier meer

 

 

Keuze van de klanten

 

We hebben tot nu toe meer dan unieke beoordelingen ontvangen van echte klanten die onze producten hebben gekocht, en velen komen keer op keer bij ons terug. We lezen elke klantbeoordeling en waarderen alle opmerkingen die we via sociale media ontvangen, of je ons nu aanmoedigt of juist verbeteringen voorstelt. (Bedankt allemaal! Echt waar.)

costumer chi.jpg

Vi testar på riktigt.png

 

 

We testen echt

 

Terwijl het in de kledingindustrie normaal is om producten in een laboratorium te testen, testen wij de duurzaamheid van onze kleding in zware, realistische omstandigheden. Veel van onze klanten dragen onze broek jarenlang zonder deze te verslijten en sommigen hebben zelfs bergen van 6000 meter hoog beklommen in onze kleding. Natuurlijk hoef je geen adrenalinejunkie te zijn om de kwaliteit en duurzaamheid van onze kleding te waarderen. De kleding is net zo geschikt om te spelen met de hond, te wandelen in het bos of gewoon rond te hangen in de stad.

 

Lees hier meer


 

Onze kleding 

 

Tegenwoordig is Nordwand nog steeds een van de bestsellers van RevolutionRace, maar de broek heeft gezelschap gekregen van een groot assortiment met outdoorkleding die van minstens even hoge kwaliteit is. Of je nu gaat wandelen of een berg gaat beklimmen, je zou je altijd comfortbel moeten voelen in je kleding zodat je je kunt concentreren op wat belangrijk is - plezier hebben in de natuur .

Vind je favo

S_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg

Geweldige broek!

Echt blij met mijn aankoop, mooie kleur, en de elastische taille voegt echt toe aan het comfort van de pasvorm.

-Stuart R. 

Bekijk ze  →

J_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-empty.svg

Briljant!

Echt geweldig product en service - ik zal meer producten bestellen!

-Jason G

Bekijk ze →

K_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-half.svg

Geweldig!

Perfecte pasvorm, zo comfortabel en toch duurzaam. Absoluut geweldig. Draag ze waarschijnlijk tot ze eraf vallen.

-Kelly M.

Bekijk ze →

×