Zoek op categorie, product, activiteit...
Schoenen
Tassen

Echte beoordelingen van alledaagse avonturiers

Op onze website vind je 381.819 redenen om onze outdoorkleding te kopen. Dat is namelijk het aantal productrecensies dat onze klanten hebben achtergelaten, een aantal dat voortdurend groeit. We weten dat het bijna te mooi klinkt om waar te zijn, maar het leuke is dat het échte recensies zijn. 

Beoordelingen
4.6
Filter
381.819 Beoordelingen
Sorteer op
Taal

Filter

Beoordeling
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • S
  • 2XL
  • XS
  • ONE
  • S43
  • 3XL
  • S37
  • S39
  • G10
  • S34
  • G9
  • G11
  • 42
  • 43
  • 44
  • G8
  • 41
  • L-XL
  • 38
  • S-M
  • 39
  • 40
  • 45
  • 37
  • G7
  • S40
  • 105
  • 95
  • 120
  • 110
  • 2XS
  • 85
Beoordelingstype
  • product
  • Website
Kleur
Gewicht
Van
Tot
Lengte
Van
Tot
Bekijk beoordelingen (381819)
A
24-5-2022
Amy b. Geverifieerde koper
Afmetingen: 164cm, 64kg
Heerlijke broek
Super fijne broek zit lekker
Amy kocht:
Summit Core Tights
Peacemaker Blue, Size L
Voeg Peacemaker Blue, L toe aan de winkelwagen
M
24-5-2022
Marielle D. Geverifieerde koper
Afmetingen: 182cm, 75kg
Top
Fijne wandelbroek, goede pasvorm, fijn materiaal
Marielle kocht:
Wander Pro Shorts
Mud, Size M
Voeg Mud, M toe aan de winkelwagen
M
24-5-2022
Mike B. Geverifieerde koper
Afmetingen: 167cm, 62kg
Goeie broek
Goeie wandel broek gekocht voor Nieuw-Zeeland 🇳🇿 makkelijk af te ritsen zonder schoenen uit te doen lekker stof
Mike kocht:
Silence T-zip Pants
Iron Grey/Rose, Size S
Voeg Iron Grey/Rose, S toe aan de winkelwagen
V
24-5-2022
V, V. Geverifieerde koper
Afmetingen: 166cm, 75kg
Fijn fietsjack
De jas is van goede kwaliteit, fijn materiaal, heeft een goede pasvorm en prima ventilatie (ook mooie kleur overigens (dark purple)). Omdat ik het jack vooral gebruik bij het fietsen is een goede ventilatie uiteraard belangrijk. Wat mij bij dit jack in het bijzonder bevalt is de kangaroozak op de rug; geen gedoe meer om onderweg mijn zakdoek (of iets anders uiteraard) uit broek- of jaszak te wurmen, maar gewoon even hand in de rugzak steken.
V, kocht:
Hybrid Jacket 2.0
Dark Purple Rain, Size L
Voeg Dark Purple Rain, L toe aan de winkelwagen
M
24-5-2022
Marga B. Geverifieerde koper
Afmetingen: 178cm, 85kg
Afritsbroek
Broek is voor mijn zoon, hij is 25 en werkt bij een technische dienst en doet buitenwerk. Draagt de RVR broeken elke werkdag. Voor de zomer deze erbij. Zodat hij hem smiddags afkanritsen. Hij is er zeer tevreden over!
Marga kocht:
Nordwand Pro Zip-off Pants
Peacemaker Blue, Size L
Voeg Peacemaker Blue, L toe aan de winkelwagen
T
24-5-2022
Tanja W. Geverifieerde koper
Afmetingen: 172cm, 78kg
Heerlijk vest
Dit vest heb ik nu in 2 kleuren. Heerlijk warm maar niet te warm. Erg blij mee
Tanja kocht:
Tornado Fleece
Black, Size L
Voeg Black, L toe aan de winkelwagen
H
24-5-2022
Huib S. Geverifieerde koper
Afmetingen: 178cm, 87kg
Mooi afgewerkt en comfortabel
Mooi afgewerkt en comfortabel vest. Valt normaal. Ik heb maat L gekozen en deze zit voor mij prima. Wil je een ruim vest, neem dan XL.
Huib kocht:
Trekker Fleece
Caviar, Size L
Voeg Caviar, L toe aan de winkelwagen
R
24-5-2022
Ray D. Geverifieerde koper
Afmetingen: 175cm, 75kg
Silence Proshell Jacket Heren Deep Teal 2.0
Goed en degelijk jacket dat goed zit, met veel zakken en ritsen onder de oksels voor ventilatie. De kleur vond ik tegen val dus ik heb een andere kleur besteld.
Ray kocht:
Silence Proshell Jacket
Deep Teal 2.0, Size M
Voeg Deep Teal 2.0, M toe aan de winkelwagen
R
24-5-2022
Raissa M. Geverifieerde koper
Afmetingen: 170cm, 75kg
Excellent hiking leggings
I have wide hips (113cm) and a small waist (74) and usually have a very hard time buying pants, specially outdoors gear which is usually less tailored for curvy bodies, but these fit me like a glove. I was really impressed with the quality of the fabric as well, it's really thick so it gives me a lot of support without restricting my movements. These leggings have quickly become my favourite pair!
Raissa kocht:
Summit Tights
Black, Size XL
Voeg Black, XL toe aan de winkelwagen
J
24-5-2022
Joyce M. Geverifieerde koper
Afmetingen: 178cm, 79kg
Fijne zomerbroek
Heerlijk soepel broekje. Zit lekker. Snel droog.
Joyce kocht:
Hike & Dive Shorts
Black, Size L
Voeg Black, L toe aan de winkelwagen
×