Zoek op categorie, product, activiteit...

Echte beoordelingen van alledaagse avonturiers

Op onze website vind je 301.983 redenen om onze outdoorkleding te kopen. Dat is namelijk het aantal productrecensies dat onze klanten hebben achtergelaten, een aantal dat voortdurend groeit. We weten dat het bijna te mooi klinkt om waar te zijn, maar het leuke is dat het échte recensies zijn. 

Beoordelingen
4.6
Filter
301.983 Beoordelingen
Sorteer op
Taal

Filter

Beoordeling
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • S
  • XS
  • 2XL
  • ONE
  • S43
  • S37
  • S39
  • 3XL
  • S34
  • G10
  • G9
  • G8
  • G11
  • L-XL
  • S-M
  • G7
  • 2XS
Beoordelingstype
  • product
  • Website
Kleur
Gewicht
Van
Tot
Lengte
Van
Tot
Bekijk beoordelingen (301983)
L
27-10-2021
Lennart V. Geverifieerde koper
Afmetingen: 188cm, 85kg
Zeer fijne jas
Een jas die mij zeer goed bevalt. Water- en winddicht en zit comfortabel. Afwerking had iets beter gekund, stof was langs een rits niet volledig strak weggeknipt. Maar niets wat de functionaliteit of kwaliteit tekort doet.
Lennart kocht:
Silence Proshell Jacket
Black/Rusty 2.0, Size L
Voeg Black/Rusty 2.0, L toe aan de winkelwagen
A
27-10-2021
Astrid K. Geverifieerde koper
Afmetingen: 182cm, 95kg
Goede kwaliteit
Heerlijke broek, lekkere stevige stof.
Astrid kocht:
Street Jogger
Grey Camo, Size XL
Voeg Grey Camo, XL toe aan de winkelwagen
R
27-10-2021
Ronald J. Geverifieerde koper
Nordwand Pro Pants
Super broek goede pasvorm en de kwaliteit is uitstekend ik zeg als je graag buiten bent is deze broek echt een aanrader!!
Ronald kocht:
Nordwand Pro Pants
Hunter, Size L
Voeg Hunter, L toe aan de winkelwagen
B
27-10-2021
Barbara G. Geverifieerde koper
Afmetingen: 160cm, 75kg
Heerlijke broek
Ondanks dat deze broek te lang is (heb ik altijd met mijn 160 cm ;-)) blijven de broeken van RR, met name de “jeans varianten”, gewoon heerlijke broeken! Ondanks dat ik iets meer gewicht heb dan nodig :-( passen deze broeken erg mooi, ze sluiten mooi aan en voelen bijzonder prettig! Fijne stretch, mooie kleuren, goede kwaliteit! Ik wandel dagelijks met veel honden en zweer bij de outdoor jeans (high waist of niet) van RR, draag ze zo goed als het hele jaar door.
Barbara kocht:
Bouncer Highwaist Jeans
Black, Size XL
Voeg Black, XL toe aan de winkelwagen
M
27-10-2021
Mieke F. Geverifieerde koper
Afmetingen: 175cm, 69kg
Wander Sock Dames
Bestelling was snel in huis. De sokken zitten goed en hebben aanduiding L en R, wat ik prettig vindt.
Mieke kocht:
Wander Sock
Black/Grey, Size S37-40
Voeg Black/Grey, S37-40 toe aan de winkelwagen
S
27-10-2021
Sarah K. Geverifieerde koper
Afmetingen: 175cm, 72kg
Heel fijn vest
Winddicht, zit comfortabel. Ik draag het veel. Maat L valt voor mij prima. Ik kan er ook nog een andere trui onder aan, waardoor ik het als jas kan gebruiken.
Sarah kocht:
Tornado Hoodie
Olive Green, Size L
Voeg Olive Green, L toe aan de winkelwagen
S
27-10-2021
Samantha P. Geverifieerde koper
Afmetingen: 185cm, 85kg
Hi ball jacket
Super pasvorm!
Samantha kocht:
Hiball Jacket
Black/Orange, Size M
Voeg Black/Orange, M toe aan de winkelwagen
C
27-10-2021
Carla K. Geverifieerde koper
Afmetingen: 176cm, 80kg
Elements Pants XL
Het is een mooie warme kwalitatief goede broek die goed in de taille zit. Alleen bij mijn knieën zit het iets te strak. Ook de lengte had iets langer gemogen.
Carla kocht:
Elements Pants
Black, Size XL
Voeg Black, XL toe aan de winkelwagen
J
27-10-2021
Jesse G. Geverifieerde koper
Afmetingen: 182cm, 80kg
Best value ever!
This jacket is awesome! Best bang for your buck ever. High quality jacket, perfectly what I wanted.
Jesse kocht:
Cyclone Rescue Jacket 2.0
Autumn, Size L
Voeg Autumn, L toe aan de winkelwagen
M
27-10-2021
Maarten C. Geverifieerde koper
Afmetingen: 190cm, 90kg
Fantastic chill pants
Best sweatpants I own!
Maarten kocht:
Chill Pants
Mud, Size L
Voeg Mud, L toe aan de winkelwagen
×