Gratis levering vanaf €100 en 30 dagen gratis retourneren
Zweeds design & kwaliteit
Gemiddelde beoordeling van 4.6 en meer dan 520.000 reviews
Zoek op categorie, product, activiteit...
Cart icon
Dames
Heren
Accessoires
Deals
Gidsen
image

Waterdichte en ademende kleding

Onze beste regenjassenOnze beste regenbroeken

Bescherming tegen de elementen terwijl je buiten bent, is essentieel. De sleutel tot comfort in alle weersomstandigheden is waterdichte, ademende bovenkleding. Jassen en broeken met waterdichte stoffen zijn de eerste stap om droog te blijven, zodat je je kunt concentreren op je plezier buiten. Hier leren we je alles wat je moet weten om de juiste jas of broek uit te kiezen.

image

Waterkolom overzicht  icon-material-waterproof-02.svg

Waterkolom, ook wel waterkolomdruk genoemd, is een maatstaf voor hoeveel waterdruk het materiaal kan weerstaan ​​voordat het water doorlaat. Het wordt vaak afgekort met wk of mwk. De waterkolom beschrijft de waterdruk in millimeters die het materiaal aankan voordat het water het materiaal binnendringt. Stel je voor dat je een glazen buis op een kledingstuk plaatst en deze opnieuw met water vult. Als je de buis tot 15.000 mm, dus 15 meter gevuld hebt, gaat het water door het materiaal. Dan heeft het kledingstuk een waterkolom van 15.000 mm.
Waterbestendigheid (mm)
Weersomstandigheden
6 000 – 10 000 mm Bestand tegen lichte regen, matige sneeuw, lichte druk.
11 000 – 15 000 mm Matige regen, gemiddelde sneeuw, lichte druk.
16 000 – 20 000 mm Bestand tegen lange ritten of wandelingen in zware regen, natte sneeuw, een beetje druk.
20 000 mm + Bestand tegen zware regen, natte sneeuw en hoge druk.

We testen de waterkolom van alle waterdichte kledingstukken in een laboratorium en labelen ze met een waterkolom, zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van hoe waterdicht elk kledingstuk is. Het is ook een certificaat voor jou als klant dat de stof van het kledingstuk is getest op waterbestendigheid. We testen alle kledingstukken ook in de natuur in echte weersomstandigheden bij verschillende temperaturen en seizoenen om optimale functionaliteit te garanderen.

Ademend vermogen icon-material-breathable.svg

Net als de waterkolom wordt het ademend vermogen gemeten in een laboratorium. Ademend vermogen is een maatstaf voor het vermogen van een materiaal om lichaamsvocht af te voeren. Het wordt gemeten in g/m2/24 uur, dat is de hoeveelheid vloeistof, gemeten in grammen, die een vierkante meter stof per dag kan afvoeren. Labtesten zijn een goede manier om het ademend vermogen te meten, maar het is iets ingewikkelder. Buitentemperatuur, vochtigheid, activiteit, regen, zon; alles heeft invloed op hoe goed het ademend vermogen van een kledingstuk is. RevolutionRace test het ademend vermogen van alle waterdichte kledingstukken in het echt, in de natuur in wisselende weersomstandigheden en seizoenen om functionaliteit te garanderen.

Hoe werken waterdichte materialen die ademen?  3-layers-construction-fabric.svg

Waterdichte materialen die ademen zijn gemaakt van een buitenmateriaal, een waterdicht membraan dat gelamineerd is aan de binnenkant en vaak een derde materiaal binnenin het membraan voor comfort. De functie van het buitenmateriaal is om duurzaam te zijn en er goed uit te zien, het is niet waterdicht maar behandeld met een DWR (Durable Water Repellent) zodat het geen water opneemt. RevolutionRace gebruikt in al haar producten een fluorkoolstofvrije DWR. Het membraan is het waterdichte deel van de stof en houdt het vocht buiten, het membraan heeft microscopisch kleine gaatjes die het water buiten houden maar de kleinere deeltjes uit de waterdamp van het lichaam vrijlaten. Het zijn deze 3 lagen die een 3-laagse constructie vormen. Er zijn ook producten met 2 lagen, deze missen de binnenlaag en hebben in plaats daarvan vaak een loshangende voering aan de binnenkant van het kledingstuk. Om het nog ingewikkelder te maken, zijn er ook producten met 2,5 lagen, waarbij het binnenste materiaal is vervangen door een dunne filmlaag die op het membraan is gedrukt om gewicht te besparen.

 

Waterproof-NL.jpg

Wat is Hypershell®?  icon-material-insulation-01.svg 

Hypershell® is het eigen merk van RevolutionRace, een verzamelnaam voor alle materialen die we zelf hebben ontwikkeld. Wat de materialen dan onderscheidt, is het concept dat daarna komt. We hebben verschillende concepten op verschillende materialen die allemaal unieke eigenschappen krijgen.  
• Hypershell® Denim: Katoenvrije duurzame stof.
• Hypershell® SS: Waterafstotende softshell.
• Hypershell® Pro Stetch: Een duurzame, superstrakke stof
 
Hypershell®-membraan
Hypershell®-membranen zijn verkrijgbaar in drie verschillende niveaus: Core, Performance en Pro. We hebben elk RevolutionRace-kledingstuk uitgerust met een premium Hypershell®-membraan dat past bij het beoogde gebruik van het kledingstuk, geoptimaliseerd voor verschillende activiteiten en weersomstandigheden.
• Hypershell® Core 5 - 10 000 mm
• Hypershell® Performance 10 - 15 000 mm
• Hypershell® Pro 15 - 30 000 mm

Wat is DWR? icon-material-insulation-01.svg 

DWR
RevolutionRace gebruikt in alle producten een 100% PFC-vrije DWR.
DWR staat voor Durable Water Repellent. De behandeling is bedoeld om te voorkomen dat de stof verzadigd raakt met water, waardoor de stof zwaarder en kouder aanvoelt en daarmee de outdoor acitiviteit beïnvloed. DWR zorgt ervoor dat water parelt en van de stof rolt. Na verloop van tijd kan deze behandeling negatief worden beïnvloed door slijtage, vuil en lichaamsvloeistoffen, waardoor het ademend vermogen van het kledingstuk afneemt. Als gevolg hiervan kunt u tijdens intensieve activiteiten vocht aan de binnenkant van het kledingstuk ervaren.
Als je merkt dat je kledingstuk water opneemt, raden we je aan je kledingstuk eerst te wassen en in de droogtrommel te drogen om de DWR-behandeling opnieuw te activeren. Soms moet je het kledingstuk ook zelf opnieuw impregneren.
image

Wat is het verschil tussen een waterdicht en waterafstotend kledingstuk?

Het belangrijkste verschil tussen een waterdicht en een waterafstotend kledingstuk is dat het waterdichte kledingstuk zowel een membraan als een DWR heeft, evenals getapete naden. Naden worden meestal aan de binnenkant van het kledingstuk afgedicht met een waterdichte tape. Een waterafstotend kledingstuk heeft alleen een DWR-coating (Durable Water Resistant) en mist een membraan.
Wat zijn de voor- en nadelen van de twee verschillende varianten?
 
Waterdichte kleding
Waterdichte kledingstukken hebben getapete naden en zowel een waterdicht membraan als een waterafstotende oppervlaktebehandeling (DWR). RevolutionRace gebruikt een fluorkoolstofvrije DWR in alle kledingstukken.
+ Voordelen  
Een volledig waterdicht kledingstuk is perfect voor regenachtige dagen of voor winterdagen met natte sneeuw. Een waterdicht kledingstuk houdt je volledig droog tijdens aanhoudende en zware regenval.
- Nadelen
Doordat alle waterdichte kledingstukken een membraan hebben, ademen ze minder goed. Verschillende membranen geven verschillende hoeveelheden vocht af en je kunt ventilatieritsen openen om lichaamsvocht af te voeren, maar een kledingstuk met een waterdicht membraan ventileert nooit zo goed als een kledingstuk zonder membraan.

Bekijk alle waterdichte kledingstukken →
 
Waterafstotende kledingstukken
Waterafstotende kledingstukken hebben geen membranen, maar hebben een waterafstotende oppervlaktebehandeling (DWR). RevolutionRace gebruikt een fluorkoolstofvrije DWR in al zijn kledingstukken.
+ Voordelen
Een waterafstotend kledingstuk ventileert buitengewoon goed en is geschikt voor intensieve activiteiten. Vaak is een waterafstotend kledingstuk voldoende voor mensen die niet meerdere uren achter elkaar in de regen zullen blijven.
- Nadelen  
Waterafstotende kledingstukken zijn alleen bestand tegen matige regen en niet tegen hevige, aanhoudende regen.

Bekijk alle waterafstotende kledingstukken →
image
Onze regenjassen zijn ademend

Een goede regenjas heeft goede ventilatie nodig. Zelfs regenjassen die ademen zijn daarom vaak voorzien van ventilatieopeningen in de oksels. Onze regenbroeken hebben ventilatieopeningen aan de lange zijde van de broek.

image
Getapete naden voor waterdichtheid

De naden zijn het zwakke punt van regenkleding omdat er kleine gaatjes ontstaan ​​in de stof van de naald wanneer het kledingstuk aan elkaar wordt genaaid, waar water doorheen kan lekken. Onze waterdichte kledingstukken hebben getapete naden om ze waterdicht te maken.

image
Ritsen die de regen weghouden

Om ervoor te zorgen dat een kledingstuk geen water doorlaat, zijn waterafstotende ritsen een must-have. De ritsen van onze waterdichte kledingstukken zijn zorgvuldig geselecteerd om hoge waterdruk te weerstaan en in sommige gevallen zelfs voorzien van een beschermflap aan de binnenkant. 

Onze regenjassen gesorteerd van de hoogste waterkolom tot de laagste

Aphex Pro Jacket

Waterkolom: 30 000 mm

Ademend vermogen: 10 000 g/m²/24h

Onze sterkste shelljas - speciaal ontworpen om extreme buitenomstandigheden te weerstaan. - Waterdicht Hypershell® Pro-membraan - Volledig getapete naden - Versterkt op blootgestelde delen - DWR-behandeld voor extra waterafstotendheid - Helm-compatibele capuchon - Zak voor skipas Reddingsfunctie - Ingebouwde Recco® reflector De Aphex Pro Jacket is onze sterkste shelljas, ontworpen voor extreme omstandigheden. Het is gemaakt met ons volledig water- en winddichte membraan, Hypershell® Pro, en beschikt over uitstekende ventilatie en een duurzame buitenstof. Alle afwerkingen en details zijn gekozen om de ruigste weersomstandigheden te weerstaan, alle ritsen zijn van YKK® Vislon/Aquaguard en de blootgestelde delen zijn verstevigd. De jas is uitgerust met een Recco® reflector die je beter vindbaar maakt in geval van nood, zijventilatie en een helm-compatibele capuchon. De jas is verstelbaar met een trekkoord aan de onderkant en met klittenband aan de uiteinden van de mouwen voor de perfecte pasvorm. De Aphex Pro is een ongelooflijk veelzijdig shelljas; draag hem het hele jaar door voor expedities of als technische alpine ski shelljas in de winter.
Lees verder ›
Aphex Pro Jacket
breathable
Ademend vermogen 4/5
Bij activiteit met normale tot hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 5/5
Weerstaat stormen
durable
Duurzaamheid 4/5
Normale tot hoge slijtvastheid

Cyclone Rescue Jacket 2.0

Waterkolom: 20 000 mm

Ademend vermogen: 20 000 g/m²/24h

Een waterdichte en zeer goed ademende shelljas die is ontworpen om elk soort weer te overwinnen. - Waterdicht Hypershell® Pro membraan - 4-weg stretch panelen - Ventilatieritsen bij oksels - Een helm-compatibele capuchon - Verstelbare kraag - Verstelbare uiteindes van de mouwen met klittenband - Verstelbare zoom met trekkoord - DWR-behandeld voor vuil- en waterbestendigheid Upgrade 2.0 functies - Zak voor skipas - Diepere steekzakken - Geoptimaliseerde kraag - Bijgewerkte pasvorm Reddingsfunctie - Ingebouwde Recco® reflector De Cyclone Rescue Jacket is een waterdichte, winddichte en zeer goed ademende 3-laags shelljas. Met volledig getapete naden, waterafstotende ritsen, een DWR-behandeling en het geavanceerde Hypershell® Pro membraan is deze jas ontworpen voor extreme weersomstandigheden. De 4-weg stretchstof zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid en de verstelbare mouwopening en onderzoom zorgen voor een comfortabele pasvorm. De ingebouwde Recco® reflector maakt je beter vindbaar in geval van nood. Cyclone Rescue is ook uitgerust met 2-weg ventilatieritsen bij de oksels voor snelle verkoeling tijdens intensievere activiteiten. De helm-compatibele capuchon, de verstelbare CollarOpt™ stormkraag aan de voorkant en de skipaszak maken deze shelljas de voor de hand liggende keuze voor gebruik in de bergen het hele jaar door.
Lees verder ›
Cyclone Rescue Jacket 2.0
breathable
Ademend vermogen 5/5
Bij activiteit met hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 5/5
Weerstaat stormen
durable
Duurzaamheid 4/5
Normale tot hoge slijtvastheid

Whisper Jacket

Waterkolom: 20 000 mm

Ademend vermogen: 10 000 g/m²/24h

Fluiterstil - je waterdichte go-to-shelljas voor alle regenachtige avonturen die voor je liggen. - Waterdicht Hypershell® Pro membraan - Volledig getapete naden - Ventilatieritsen onder de armen - 4-weg stretchpanelen - Helm-compatibele capuchon - Zakken voor skipas - DWR-behandeld voor vuil- en waterbestendigheid De Whisper Jacket is een 3-laagse shelljas met volledig getapete naden en een waterdicht Hypershell® Pro membraan, waardoor je verzekerd bent van een volledig droog avontuur. De jas heeft een capuchon die geschikt is voor een helm en verschillende opbergvakken, waaronder een skipaszakje en een binnenzak met ritssluiting. De 4-wegpanelen maken de jas zowel stil als soepel, terwijl de DWR-afwerking zorgt voor een verbeterde waterafstotendheid. Tweeweg ventilatieritsen onder de armen zorgen samen met een ventilerend mesh bij de borstzakken voor optimale ventilatie tijdens intensieve activiteiten. Een verstelbare zoom met trekkoord zorgt samen met de verstelbare uiteinden van de mouwen voor een perfecte pasvorm op maat.
Lees verder ›
Whisper Jacket
breathable
Ademend vermogen 4/5
Bij activiteit met normale tot hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 5/5
Weerstaat stormen
durable
Duurzaamheid 4/5
Normale tot hoge slijtvastheid

Typhoon Jacket

Waterkolom: 20 000 mm

Ademend vermogen: 10 000 g/m²/24h

Typhoon Jacket is een volledig waterdichte en ademende 2,5-laagse shell-jas. Het minimalistische ontwerp doet geen concessies aan functies zoals zijventilatie, steekzakken met ritssluiting, een verstelbare capuchon en de borstzak met ritssluiting. Deze lichtgewicht jas wordt opgeborgen in zijn eigen zak en is perfect voor regenachtige dagen.
Lees verder ›
Typhoon  Jacket
breathable
Ademend vermogen 4/5
Bij activiteit met normale tot hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 4/5
Bestand tegen sterke windkracht
durable
Duurzaamheid 3/5
Normale slijtvastheid

Silence Proshell Jacket

Waterkolom: 20 000 mm

Ademend vermogen: 10 000 g/m²/24h

Je ultieme, stille metgezel tijdens onweer - met een waterdicht membraan en 4-weg stretch voor comfort. - 3-laags shelljas - Volledig getapete naden - Waterdicht Hypershell® Pro-membraan - 2-weg ventilatieritsen onder de armen - DWR-behandeld voor extra waterafstotendheid De Silence Proshell Jacket is een 3-laags shelljas met volledig getapete naden en een waterdicht Hypershell® Pro-membraan, waardoor volledige bescherming tegen regen en vocht wordt gegarandeerd. Met de 4-weg stretch is deze jas ontworpen om maximaal comfort en stilte te bieden. De 2-weg ventilatieritsen onder de armen ventileren en geven ongelooflijk veel comfort. De jas heeft verschillende slimme zakken om jouw waardevolle spullen veilig te houden en een DWR-afwerking voor verbeterde waterafstotendheid. De Silence Proshell Jacket is ook verstelbaar aan de onderkant, de uiteindes van de mouwen en capuchon, zodat je de pasvorm kunt aanpassen voor maximaal comfort.
Lees verder ›
Silence Proshell Jacket
breathable
Ademend vermogen 4/5
Bij activiteit met normale tot hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 4/5
Bestand tegen sterke windkracht
durable
Duurzaamheid 4/5
Normale tot hoge slijtvastheid

Monsoon Jacket

Waterkolom: 10 000 mm

Ademend vermogen: 10 000 g/m²/24h

De langere, goed passende shelljas waar je outdoorgarderobe altijd naar hunkerde! - 2-laagse shelljas - Waterdicht Hypershell® Performance membraan - Volledig getapete naden - Ventilatieritsen bij oksels - Trekkoord in de taille - Acht zakken - Helm-compatibele capuchon - DWR-behandeld voor extra waterafstotendheid De Monsoon Jacket is een langere, 2-laagse shelljas die is ontwikkeld om bestand te zijn tegen het weer zonder in te leveren op stijl. Een waterdicht Hypershell® Performance membraan, in combinatie met volledig getapete naden, YKK® AquaGuard ritsen en een DWR-afwerking helpen vocht buiten te houden. De helm-compatibele capuchon is op twee manieren verstelbaar en heeft een verstevigd vizier. Ventilatieritsen bij de oksels zorgen voor verkoeling tijdens intensieve activiteiten. Maar liefst acht slimme zakken, waaronder drie binnenzakken, houden je persoonlijke spullen veilig tijdens alle buitenavonturen. De Monsoon is een allround jas die ideaal is voor buitenactiviteiten bij wisselend weer en kan worden gedragen als een op zichzelf staande jas of in combinatie met een isolerende laag tijdens koudere dagen.
Lees verder ›
Monsoon Jacket
breathable
Ademend vermogen 4/5
Bij activiteit met normale tot hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 5/5
Weerstaat stormen
durable
Duurzaamheid 4/5
Normale tot hoge slijtvastheid

Toplijst regenjassen

Onze regenbroeken gesorteerd van de hoogste waterkolom tot de laagste

Aphex Pro Pants

Waterkolom: 30 000 mm

Ademend vermogen: 10 000 g/m²/24h

Onze sterkste shellbroek - speciaal ontworpen om extreme buitenomstandigheden te weerstaan. - Waterdicht Hypershell® Pro-membraan - Volledig getapete naden - Versterkt op blootgestelde delen - DWR-behandeld voor extra waterafstotendheid - Dijventilatie met ritssluiting - Verstelbare taille met klittenband - Voorgevormde knieën - Enkelrits ter verbreding van de broekspijpen Reddingsfunctie - Ingebouwde Recco® reflector De Aphex Pro Pants is onze sterkste shellbroek, ontworpen voor extreme omstandigheden. De broek is gemaakt met ons volledig water- en winddichte membraan, Hypershell® Pro, en beschikt over uitstekende ventilatie en een duurzame buitenstof. Alle afwerkingen en details zijn gekozen om de ruigste weersomstandigheden te weerstaan, alle ritsen zijn van YKK® Vislon/Aquaguard en blootgestelde delen zijn verstevigd. De broek is uitgerust met dijventilatie met ritssluiting en Recco® reflectoren die je beter vindbaar maken in geval van nood. De broekspijpen zijn te verbreden met ritsen voor een optimale pasvorm over ski- of wandelschoenen en de taille is verstelbaar met klittenband. De Aphex Pro is een ongelooflijk veelzijdige shellbroek; draag deze het hele jaar door voor expedities of als technische alpine ski shelljas in de winter.
Lees verder ›
Aphex Pro Pants
breathable
Ademend vermogen 4/5
Bij activiteit met normale tot hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 5/5
Weerstaat stormen
durable
Duurzaamheid 4/5
Normale tot hoge slijtvastheid

Typhoon Pants

Waterkolom: 20 000 mm

Ademend vermogen: 10 000 g/m²/24h

Typhoon Pants is een lichtgewicht, waterbestendige en ademende zip-up broek. Het minimalistische ontwerp doet geen concessies aan functies zoals zijritsen langs de gehele zijkant, een elastische tailleband en steekzakken met ritssluiting. Typhoon pants is de perfecte pullover-broek voor regenachtige dagen. De broek is makkelijk mee te nemen in de geïntegreerde opbergzak.
Lees verder ›
Typhoon Pants
breathable
Ademend vermogen 4/5
Bij activiteit met normale tot hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 4/5
Bestand tegen sterke windkracht
durable
Duurzaamheid 3/5
Normale slijtvastheid

Silence Proshell Pants

Waterkolom: 20 000 mm

Ademend vermogen: 10 000 g/m²/24h

Je ultieme, stille metgezel tijdens onweer - met een waterdicht membraan en 4-weg stretch voor comfort. - 3-laags shellbroek - Volledig getapete naden - Waterdicht Hypershell® Pro-membraan - Ventilatieritsen bij de dijen - Enkelrits ter verbreding van de broekspijpen - Verstelbare taille met klittenband - Voorgevormde knieën - DWR-behandeld voor extra waterafstotendheid De Silence Proshell Pants is een 3-laagse shellbroek met volledig getapete naden en een waterdicht Hypershell® Pro-membraan, waardoor volledige bescherming tegen regen en vocht wordt gegarandeerd. Met de 4-weg stretch is de broek ontworpen om maximaal comfort en stilte te bieden. De ventilatieritsen bij de dijen ventileren en geven extra veel comfort. De broek heeft voorgevormde knieën en een verstelbare taille met klittenband voor maximaal comfort en is DWR-behandeld voor een betere waterafstotendheid. De broekspijpen zijn te verbreden met ritsen voor een optimale pasvorm over ski- of wandelschoenen.
Lees verder ›
Silence Proshell Pants
breathable
Ademend vermogen 4/5
Bij activiteit met normale tot hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 4/5
Bestand tegen sterke windkracht
insulation
Isolerend vermogen 3/5
0 tot +10 graden
durable
Duurzaamheid 4/5
Normale tot hoge slijtvastheid

Cyclone Rescue Pants

Waterkolom: 20 000 mm

Ademend vermogen: 20 000 g/m²/24h

Een waterdichte en zeer goed ademende shellbroek, ontworpen om elke weeruitdaging aan te gaan. - Waterdicht Hypershell® Pro membraan - 4-weg stretch panelen - Ventilatieritsen op de dij - Verstevigd broekspijpen - Enkelrits ter verbreding van de broekspijpen - Verstelbare taille met klittenband - Voorgebogen knieën - DWR-behandeld voor vuil- en waterbestendigheid Reddingsfunctie - Ingebouwde Recco® reflectoren De Cyclone Rescue Pants is een waterdichte, winddichte en zeer goed ademende drielaagse shellbroek. Met volledig getapete naden, waterafstotende ritsen, een DWR-behandeling en het geavanceerde Hypershell® Pro membraan houdt deze broek je zeker droog in alle weersomstandigheden. Ventilatieritsen op de dijen zorgen voor verkoeling tijdens intensieve activiteiten en de fleece gevoerde zakken zorgen voor extra comfort. De ingebouwde Recco® reflector maakt je beter vindbaar in geval van nood. De verstevigde broekspijpen zijn te openen met ritsen en geoptimaliseerd om in de winter over skischoenen te passen en in de zomer over wandelschoenen. Een voorgebogen knieontwerp en een verstelbare taille met klittenband zorgen voor een pasvorm op maat. Al met al is de Cyclone Rescue een geweldig presterende shellbroek die perfect is voor elk avontuur en alle weersomstandigheden.
Lees verder ›
Cyclone Rescue Pants
breathable
Ademend vermogen 5/5
Bij activiteit met hoge intensiteit
windproof
Winddichtheid 5/5
Weerstaat stormen
durable
Duurzaamheid 4/5
Normale tot hoge slijtvastheid

Toplijst regenbroeken

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen waterbestendig, waterafstotend en waterdicht?

Welke jas en broek moet ik kiezen als ik een goede allroundset wil die bestand is tegen veel regen?

Welke jas en broek moet ik kiezen voor activiteiten met hoge intensiteit waarbij waterbestendigheid is vereist?

Wat is Hypershell®?

Waarom wil je niet altijd een zo hoog mogelijke waterkolom?

Ik ga actief zijn, maar wil toch waterafstotendheid, zijn er hybride jassen?

Ik wil een allround regenjack voor dagelijks gebruik, welke moet ik kiezen?

Wat betekenen getapete naden en waterdichte ritsen? Is het nodig, zelfs als het kledingstuk een hoge waterkolom heeft?

Moet ik een hogere waterkolom kiezen als ik in een storm naar buiten ga?

Wordt de waterkolom beïnvloed door hoeveel ik het kledingstuk gebruik?

Ik wil geen natte billen of knieën krijgen als ik ga zitten, wat moet ik kiezen?

Is mijn jas minder waterdicht als ik een rugzak draag?

×